Madrid, Here We Come!

Madrid 2019

Madrid, Here We Come!

Goed nieuws voor alle Real, Marcelo en Caio, Madrid, School12, kortom elke voetbalfan out there! Er komt opnieuw een CLINIC12 voetbalstage in 2022! De juiste datums worden binnenkort bekend gemaakt maar we hebben reeds groen licht van Caio en Marcelo dat ze ons opnieuw met open armen gaan ontvangen. Diegene die het al een keertje hebben meegemaakt, staan te popelen om opnieuw het beste van zichzelf te geven  onder het goedkeurend oog van de SCHOOL12 coaches tijdens de verschillende disciplines die het voetbal te bieden heeft. Uiteraard wordt ook weer een sterke portie fun ingepland ook buiten het trainingscomplex. Denk maar aan het bezoek aan het Santiago Bernabéu Stadium en de  vele andere uitstappen! Hou dus goed onze website in de gaten en BOARDEN MAAR!